Mahdollisuuksia aktiivisille senioreille?

ITK:n avajaispuheessa Vähäpassi toi hauskalla tavalla esiin varovaisen suhtautumisen aktiivisiin senioreihin, joka minulla nosti jälleen mieleen aikaisemmat mietteeni siitä tukeeko yhteiskuntamme mitenkään tällaista äärimmäisen kunnioitettavaa toimintaa. Olisiko jotenkin mahdollista muuttaa sitä tilannetta, että suuri osa senioreista jää ainakin nuoremman ikäpolven näkökulmasta enemmänkin passiivisiksi senioreiksi, joiden ainoa sanoma tuleville sukupolville näyttää koskevan julkisissa kulkuvälineissä käyttäytymistä?

Voisiko esimerkiksi koulujärjestelmä jollakin tavalla “hyödyntää” näitä ehkä väkisinkin passivoituja senioreita ja tarjota heille samalla mahdollisuuden taistella syrjäytymistä ja yksinäisyyttä vastaan, edelleen tärkeänä osana nykypäivän yhteiskuntaa? Kenellä lienisi tietoa ja näkemystä siitä mitä ongelmia ja mahdollisuuksia tämä voisi tuoda?

Share and Enjoy:
  • services sprite Mahdollisuuksia aktiivisille senioreille?
  • services sprite Mahdollisuuksia aktiivisille senioreille?
  • services sprite Mahdollisuuksia aktiivisille senioreille?
  • services sprite Mahdollisuuksia aktiivisille senioreille?
  • services sprite Mahdollisuuksia aktiivisille senioreille?
  • services sprite Mahdollisuuksia aktiivisille senioreille?
  • services sprite Mahdollisuuksia aktiivisille senioreille?

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree